Fijne Dag van de Duurzaamheid!

Vandaag is het de Dag van de Duurzaamheid! Deze dag vindt plaats tijdens de Kinderboekenweek dit jaar.

Mijn boek ‘Stella en Stinky en de plastic soep’ past heel goed bij beide evenementen. Mijn boek gaat over liefde voor dieren en de moed om hen te beschermen. Ook al moet je daar heel spannende dingen voor doen.

Ik koos voor een spannend verhaal, waarbij je tegelijkertijd ook iets meekrijgt over de effecten van plastic op de natuur en allerlei diersoorten. 

Waarom vind ik duurzaamheid zo belangrijk?

Het begon met toen ik jong was, ik was dol op dieren in alle soorten en maten. Dat was het fundament. Duurzaamheid raakte me echt toen ik tijdens mijn studie biologie zag dat er voor iedere soort een plek op aarde is, helemaal passend. Ik zag hoe mooi de aarde is en dat we om dat te behouden, we duurzamer moeten leven. Dat we bij alle keuzes meer rekening moeten houden met de aarde. Zeker nu we met allerlei grote problemen kampen zoals de biodiversiteitscrisis en klimaatverandering. 

 Als ouder wil je natuurlijk ook dat de aarde later als je kinderen groot zijn, nog steeds zo mooi is. 

Samen iets positiefs doen is fijner dan je zorgen maken over alle narigheid. Ga samen eens de speeltuin schoonmaken of maak samen een wandeling, waarbij je geniet van de natuur en neem je prikstok mee! Gezellig en je bent samen bezig om de aarde zo mooi te houden. 

Je kunt natuurlijk ook samen mijn boek lezen!  

Als je tijdens de kinderboekenweek (6 t/m 17 oktober) mijn boek koopt, betaal je geen verzendkosten! 

Gebruik de code kinderboekenweek21 bij je bestelling op mijn website:

of via https://www.boekengilde.nl/boekenshop/stella-en-stinky/

Wil je op de hoogte blijven, schrijf je dan hiernaast in voor de nieuwsbrief

Ik spam niet, lees het privacybeleid voor meer info.