Een Nederlandse tennisser, Tim van Rijthoven, speelde zondag tegen Djokovitch op Wimbledon. Hij vertelde in een interview dat het zijn ultieme droom was om tegen één van de beste tennisspelers te spelen op Wimbledon. Hoewel hij de wedstrijd verloor, heeft hij deze droom wel gerealiseerd. Op zijn 25ste!

Mijn ultieme droom, toen ik een jaar of 8 was: bij Greenpeace werken.

Waarom? Omdat ik zag dat zij iets deden tegen het vermoorden van zeehonden voor bont. Ik wist meteen dat ik dat later ook wilde doen.
En toen ik 28 was, solliciteerde ik bij Greenpeace en werd aangenomen. Hoe mooi! Mijn meisjesdroom gerealiseerd!

Veel later kreeg ik nog eens een andere ultieme droom, een kinderboek schrijven over één van de grootste milieuproblemen van deze tijd: de plastic soep. Ik was al jaren bezig met duurzaamheid en toen gebeurde er ineens iets waardoor ik dat kinderboek gewoon ben gaan schrijven (‘Stella en Stinky en de plastic soep’).
Maar daar vertel ik een andere keer over.

Eerst ben ik in jouw ultieme droom geïnteresseerd. Wat is die van jou? En heb je deze al gerealiseerd? Of ben je er mee bezig? Misschien heb je inmiddels een heel andere ultieme droom. Dat kan natuurlijk, want je veranderd zelf ook.
Laat het me weten, ik ben nieuwsgierig!

Wil je op de hoogte blijven, schrijf je dan hiernaast in voor de nieuwsbrief

Ik spam niet, lees het privacybeleid voor meer info.