Ik vind het tijd om bloedeerlijk te worden. Waarom?

Er zijn al zoveel mensen die alleen laten zien wat leuk en perfect is in hun leven. En ja, dat heb ik ook regelmatig gedaan (guilty). Ik liet alleen maar zien wat er goed ging: die leuke samenwerking, succesvolle workshops, fijne klanten, een goed verkopend boek.

Terwijl ik nu merk dat het juist inspirerend is om te zien hoe het is als het echte leven voor de deur staat. Als het niet zo prachtig en perfect is als je zou willen. Als je in een donkere tijd zit in je leven.

En ja, daar kan ik over meepraten. In 4 jaar tijd werd ik chronisch ziek, kwam ik in een rolstoel terecht en werd daarna weduwe. Mijn verhaal stond een paar weken geleden in het tijdschrift ‘Vriendin’ (heb ik als bijlage meegestuurd).

Ik merk nu dat ik graag wil laten zien hoe het echt is. Hoe ik elke dag de mooie dingen zie. De natuur helpt me bij het zien van de schoonheid in alledaagse dingen. En dat deel ik graag omdat het je leven zoveel leuker maakt!

Zeker omdat het ook donkere tijden zijn voor de aarde, denk maar eens aan klimaat en biodiversiteit. Allemaal crises waar je best wakker van kunt liggen, depressieve gevoelens van kunt krijgen of angstig voor kunt zijn. Er zijn momenteel mensen met klimaatangst. Dat geldt misschien ook voor je kinderen. Die van jezelf of in de buurt voor wie jij belangrijk bent.

Maar dat kan dus ook anders!

Ik laat graag zien dat je niet met je hoofd onder de dekens hoeft te zitten, maar dat je ook nog kunt genieten van het leven, ook al zijn het donkere tijden.

Ik neem je graag mee op deze reis. Ga je mee?

Wil je op de hoogte blijven, schrijf je dan hiernaast in voor de nieuwsbrief

Ik spam niet, lees het privacybeleid voor meer info.