Happy Earth Day!

22 april vieren we de Dag van de Aarde, een dag waarop je de liefde voor de aarde en haar bewoners kunt tonen. 

Dat kun je natuurlijk op veel manieren doen, denk aan het zaaien van bijvriendelijke zaden of het planten van plantjes of zelfs een boom, groenten in de moestuin zaaien, biologisch fruit en groente eten, natuurlijke materialen gebruiken (zo verfde ik mijn eerste huis met Auro ecologische verf, ruikt trouwens heerlijk naar sinaasappels) en ga zo maar door!  

Liefde voor de Aarde begint voor mij steeds met het waarderen van de aarde en al haar bewoners. Voor mij was de natuur ook lifesaving in donkere tijden.  

Maar ook het vertellen van verhalen over het mooier maken van de aarde hoort hierbij!  

Ik maakte er dit filmpje over:

Het vertellen van dit soort verhalen is voor mij ook een daad van liefde voor de aarde. Mijn doel is zoveel mogelijk kinderen en hun ouders/grootouders/tantes/ooms/vrienden/oppassen dit boek te laten lezen. Oftewel: voor ieder kind dit boek op het nachtkastje!  

Wil je mij helpen? 

Hier kun je een boek bestellen: 

Wil je op de hoogte blijven, schrijf je dan hiernaast in voor de nieuwsbrief

Ik spam niet, lees het privacybeleid voor meer info.